Dokumenti

kids read

Smjernice za roditelje od 29.06.2020.

 

Poštovani roditelji!

 

Zbog sprječavanja i suzbijanja epidemije COVID-19, Dječji vrtić Matulji donio je nove Smjernice postupanja roditelja i drugih osoba u pratnji djeteta koje se primjenjuju od 29. lipnja 2020. godine.

Molimo vas da ih pažljivo pročitate te da se svi zajedno ponašamo u skladu s preporukama kako bi našoj djeci osigurali sigurno i zdravo okruženje za igru, rast i razvoj!

U slučaju promjene epidemioloških mjera, Dječji vrtić Matulji zadržava pravo izmjene uvjeta boravka djece u vrtiću.

 

Smjernice postupanja roditelja od 29. lipnja 2020. – preuzmite OVDJE 

 

Ukoliko prestaje potreba za korištenjem usluga Dječjeg vrtića Matulji, korisnik usluga-roditelj/skrbnik dužan je predati pismeni zahtjev za raskid ugovora. Dijete se ispisuje iz vrtića putem ispisnice izdane na temelju  pismenog zahtjeva, a korisnik usluga se obvezuje prije ispisa platiti sve nastale troškove do dana ispisa,  jer  u protivnom će Dječji vrtić Matulji i dalje ispostavljati  račune s obvezom plaćanja istih bez obzira što dijete ne pohađa vrtić.

Račun se zaključuje zadnjim danom tekućeg mjeseca bez obzira na datum ispisa djeteta.

Roditelj/skrbnik predaje pismeni zahtjev za ispis djeteta na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Rješenje o ispisu dostaviti će se roditelju/skrbniku na kućnu adresu navedenu u zahtjevu za ispis djeteta iz Dječjeg vrtića Matulji.

 

Napominjemo, roditelj/skrbnik koji jednom ispiše dijete iz Dječjeg vrtića Matulji, pri ponovnom upisu ne stječe pravo prednosti, već se upisuje sukladno slobodnim mjestima u vrtiću.

Zahtjev za ispis djeteta